31.5.12

ADVERTORIAL: STYLIGHT


STYLIGHT.nl Het online fashionplatform!
Hebben jullie al gehoord over Stylight.nl? Nee?! Dan wil ik jullie via deze weg snel kennis laten maken met deze website.
Na Duitsland was ook Nederland toe aan een online fashion platform en dankzij Stylight.nl kunnen veel online shoppers hun hart ophalen. Op Stylight.nl vind je het aanbod van verschillende webshops (zoals Zalando, Jeansonline en 9straatjesonline) onder één dak. Je kan Stylight.nl dus eigenlijk zien als een soort ‘online winkelcentrum’. Het voordeel hiervan is dat je meteen het aanbod van verschillende webshops kunt zien, dus ben jij op zoek naar een jurk? Op Stylight.nl zie je dan het aanbod van alle webshops die aangesloten zijn bij Stylight.nl en hoef je niet alle webshops apart langs te gaan. Je kan het grote aanbod meteen met elkaar vergelijken en de perfecte jurk shoppen. Daarnaast kan je ook in het filtermenu een bepaalde kleur of een bepaald merk kiezen zodat je meteen bij de selectie van jouw voorkeur uitkomt. 


Hou jij van mode en heb je altijd altijd al een uitdagende stage op gebied van e-commerce willen doen? Ook dan is Stylight.nl perfect voor jou! Je vindt hier vele stages op verschillende gebieden binnen het bedrijf. Het is een erg jong en dynamisch bedrijf waar je, je snel thuis zult voelen. Stylight voelt als een familie, dus laat het paarse Stylight.nl bloed door jouw aderen stromen. Proud to bleed purple!
Waar wacht je nog op? Ga snel naar http://www.stylight.nl/ en begin met shoppen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten